Een app-item verwijderen

U kunt meerdere accounts bewaren om bij dezelfde app in te loggen.

Een app-item toevoegen vanuit het Kaspersky Password Manager-venster

Als u inlogt op een app met gegevens die nog niet zijn toegevoegd aan de kluis, beschouwt Kaspersky Password Manager zulke gegevens automatisch als nieuw en zal u vragen om een app-item te verwijderen. Als u inlogt op een app met een bestaande login die een nieuw wachtwoord heeft, wordt u door Kaspersky Password Manager gevraagd of u het nieuwe wachtwoord voor het bestaande account wilt opslaan.

U kunt een sterk wachtwoord voor een app-account genereren, terwijl u het toevoegt vanuit het Kaspersky Password Manager-venster.

Een sterk wachtwoord genereren tijdens het toevoegen van een app-item